HittaSex - hittasex.com

HittaSex.com är Sveriges #1 dejtingsida för sexdejting. Tjänsten har omkring 8 000 medlemmar som söker sexiga sammanträffanden med någon som du.

HittaSex Fördelar

  • Gratis upprättelse
  • Enkelt och snabbt
  • Flera tusen singlar

HittaSex Nackdelar


HittaSex Recension & Användares Åsikt 2024

Vart kan vara ett bättre ställe att hitta sex på än hos Hitta Sex. Det är upplag för heta sexdejter och nätter du sent kommer glömma.

Sidan låter dig ha smeknamn tillskillnad från många moderna appar som förbinder till dina sociala medier. Här kan du vara privat, det är faktiskt inte alla som vill skylta med att de vill hitta sex. På Tinder så känner du nog riktigt många och de kan ju se vad som står på din profil och vad du är ute efter.

Det gör att Hitta Sex blir mer privat och anonymt. Sidan har en massa heta och kåta medlemmar som väntar på att bli kontaktade.

Med flera tusen medlemmar i hela Sverige kan du vara säker på att hitta någon nära dig. Att bli medlem är otroligt lätt och dessutom helt gratis. Du laddar upp en bild och skriver något om dig själv så är du klar till att hitta sex.

Att hitta sex ska vara fräckt och kul.

HittaSex.com pris

Priset för HittaSex.com är ungefär i samma nivå som andra sexdejtingsidor, men här har medlemskapet två olika nivåer: Guld och VIP. Som guldmedlem får du tillgång till alla vanliga funktioner, så som att läsa och skicka meddelanden, visa andra medlemmars fullständiga gallerier, se vem som är intresserad av dig, etc. VIP-tillägget gör att du lyfts fram som medlem och inkluderar även en ”Get laid guarantee”.


Här är en tabell över kostnaden för ett fullständigt medlemskap hos HittaSex.com, per månad:
 

 

HittaSex.com priser
Registrering Gratis!
1 månader €29,90 / mån
3 månader €24,90 / mån
6 månader €19,90 / mån
VIP-tillägg €14,90 / mån


HittaSex Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om HittaSex.

Besök sida HittaSex

Skriv en recension