Singles50

Matchningstjänst från Singles50 - börja nu!

Gå med Singles50, vår snabbt växande matchningstjänst. Gör vårt gratis personlighetstest och finn din perfekta partner idag!


Singles50 Recension & Användares Åsikt 2024

Singles50 är en spännande dejtingsajt för de lite mer mogna. Kanske har du redan haft ett längre förhållande som tagit slut och det är dags att åter igen ge sig ut på jakt efter kärleken? Kanske är barnen utflugna och det har blivit tomt hemma? Vad är då bättre än att göra det på en sajt där du hittar singlar i liknande livsförhållanden?

För vem passar Singles50?

Som man kan misstänka om man ser till namnet; “Singles50” så kanske du har gissat att den är riktad mot dig som är 50 år eller äldre. Men det kan också vara för dig som är yngre än 50 år men som letar efter någon som är 50 eller äldre. Dejting för den lite äldre marknaden växer så det knakar och Singles50 har lyckats ta en del av marknaden. Be2 som också är en populär dejtingsajt ingår i samma nätverk som Singles50. Singles50 har ett personlighetstest som hjälper till med matchandet, läs mer om det nedan.

Vad kan jag göra gratis hos Singles50?

Det är gratis att bli medlem och skapa en profil. Det är också gratis att skicka ditt första meddelande. Vill du däremot fortsätta använda Singles50 måste du välja vilken form av medlemskap du vill ha. Som vanligt så gäller devisen; ju längre medlemskap – desto billigare månadskostnad. Se vad det kostar hos Singles 50 nedanför. Du kan också göra personlighetstestet helt gratis.

Profil & personlighetstest hos Singles50

Som vi tidigare har nämnt så bygger matchningarna hos Singles50 delvis på svaren på personlighetstestet. Men i din profil kommer du också att få svara på andra frågor av det lite mer generella slaget, som längd, hårfärg och så vidare.

När du får förslag på andra singlar så kan du snabbt se hur bra era egenskaper och personligheter matchar varandra, ju högre värde; desto bättre matchning.

Appar och hemsidan

Självklart har Singles50 en välfungerande app för både Apple och Android, men för dig som gillar att använda dator så har de också en väldigt bra webb, vilket vi tycker är väldigt praktiskt, inte minst när man ska skapa sin profil för första gången. Sedan är appen väldigt smidig för att hålla kontakten och ta kontakt med andra singlar löpande.

Vad tycker vi om Singles50?

Singles50 är för dig som är singel och 50+. Tack vare vetenskapligt beprövade personlighetstest kan du hitta matchande singlar i din ålder.

Vad kostar Singles50?

  • 12 månader - 199 kr/mån
  • 6 månader - 319 kr/mån
  • 3 månader - 479 kr/mån

Du kan prova Singles50 kostnadsfritt. Vill du bli fullvärdig medlem varierar kostnaden beroende på hur långt medlemskap du väljer. Från 199kr / mån.


Singles50 Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Singles50.

Besök sida Singles50

Skriv en recension