Be2

För singlar som söker något mer än dejting | be2

För singlar som tröttnat på vanlig dejting. På be2 upplever singlar något mer än dejting och har de allra bästa förutsättningarna att hitta kärleken.

Be2 Fördelar

  • Internationell dejtingtjänst
  • Personlighetstest
  • Relativt jämn könsfördelning

Be2 Nackdelar

  • Eventuellt falska konton
  • Svårt att säga upp prenumerationen

Be2 Recension & Användares Åsikt 2024

Till Be2 kan du vända dig om du är singel och söker efter att hitta en seriös och långvarig relation. Om du är den sortens singel som bara är ute efter en flirt så är inte Be2 sidan för dig. Be2 använder sig av ett vetenskapligt personlighetstest som används för att kunna matcha ihop olika medlemmar med varandra. Detta innebär att matchmakningen på sidan är seriös och syftar till att verkligen kunna ha bra förutsättningar för att matcha ihop medlemmar.

Det är kostnadsfritt att göra personlighetstestet. Att få resultaten av testet, med en tillhörande beskrivning av din personlighet och en beskrivning av hur din ideala partner skulle kunna vara enligt dina svar är också kostnadsfritt. När du har fått se dina partnerförslag så är det också gratis att kontakta de personerna om du skulle vilja det. Du kan också själv välja att söka efter olika personer på sidan. Om du sedan vill kunna göra sådant som att skicka privata meddelanden eller se andra medlemmars bilder så kan du bli betalande medlem.

Be2 tänker också på säkerheten och förutom på att de använder säkra betalsystem för premiummedlemskapet så väljer du också själv hur anonym du vill vara på sidan. Du avgör när du vill visa dina eventuella bilder och vilka medlemmar som du vill ta kontakt med. Om du väljer att bli premiummedlem kan du bli det i tre månader, sex månader eller tolv månader.

Värt att veta är att om du väljer ett medlemskap för tolv månader blir din månadskostnad betydligt lägre än om du väljer ett medlemskap för tre månader. Be2 erbjuder också någonting lite mer speciellt och ovanligt. Om du är premiummedlem och det skulle visa sig att du inte har haft kontakt med minst tio av de rekommenderade partnerförslagen som du har fått under den tiden du varit betalande medlem så kan du få ditt premiummedlemskap förlängt utan kostnad.

Vad tycker vi om Be2?

Be2 är dejtingsajten för dig som är ute efter ett seriöst förhållande. Här är det ett personlighetstest som ligger till grund för matchmakingen. Be2 har kontaktgaranti vilket garanterar minst 10 kontakter.

Vad kostar Be2?

  • 1 månad - 449 kr/mån
  • 12 månader - 199 kr/mån


Be2 Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Be2.

Besök sida Be2

Skriv en recension