Vill du Hamig

REGISTRERA DIG, FÅ OBEGRÄNSAD GÅ MED OCH BÖRJA FLIRTA!

Ja, det är är enkelt. Som medlem hos VillDuHamig får du alla verktyg du behöver. Ett användarvänligt gränssnitt, sidor, sidor och ännu fler sidor med foton och möjliga matchningar samt alla sökalternativ du behöver för att hitta det du letar efter ... snabbt

VillDuHamig Fördelar

 • Livechatt
 • Profilerna är privata

VillDuHamig Nackdelar

 • Ingen mobilapp
 • Inget verifikation av identitet

VillduHamig Recension & Användares Åsikt 2024

Dejtingsajten "Villduhamig" är i Sexdejting kategorin. Denna hemsida välkomnar dig med hetero, gay och lesbisk sexuell läggning. Grundades 2021, och är nu 3 år gammal. Sajtens startsida innehåller inte erotiska bilder. ktioner (Hur fungerar Vill du hamig?)

Funktion eller hur Villduhamig fungerar?

Regionala sökningar är tillgängliga för att identifiera människor som är intresserade av att dejta i ditt område. Du har även alternativet att bjuda in och/eller gå in i privata chattar med andra medlemmar.

villduhamig.com: Pris / Kostnader & Betalningsmetoder (Hur mycket kostar Vill du hamig? / Är Vill du hamig gratis?)

villduhamig.com kostnader & prissida
Det finns inga provperioder.

Plan för mynt: Credits
Denna planen förnyas inte, du behöver inte göra någonting.
15 mynt kostar 150 kr
25 mynt kostar 350 kr
50 mynt kostar 650 kr
100 mynt kostar  1200 kr
200 mynt kostar 2200 kr
Du kan betala denna plan med: pay.nl.

Vill du hamig Kupongkoder / Rabatter

Tyvärr finns det inga tillgängliga kuponger eller rabattkoder.

Registrering (Hur kan jag registrera mig på Vill du hamig?)

villduhamig.com gå med & registrera dig
Villduhamig har ett mellanlågt registreringsformulär med totalt 10 fält.

Vill du hamig App / Mobil

Villduhamig mobile / app

Denna hemsidan har en fullt mottaglig webbdesign, så den kan användas på alla datorer, laptops eller smartphones. Dock finns det inte en mobilversion tillgänglig än.

Anonymitet

villduhamig.com profilsida - Anonymitet

Hemsidan låter dig inte se andra profiler om du inte är registrerad som en medlem. Detta ger dig en grundläggande nivå av integritet. Eftersom det inte finns något sätt att maskera dina bilder på Villduhamig, kan alla se dig.
Vanligtvis kan du ladda upp en serie av bilder till din profil. Dock kan alla medlemmar se dina bilder. Vissa dejtingsajter erbjuder en panikknapp som gör att användare omedelbart omdirigeras till en annan hemsida. Denna funktionen är inte tillgänglig på Villduhamig.
All data på villduhamig.com skickas genom en SSL anslutning, vilket gör det tekniskt omöjligt för någon att fånga upp era meddelanden.

 


VillDuHamig Recensioner

  Fiktiva profiler

  Enligt ett flertal andra recensioner av företaget Midsummer Online b v, som äger VillDuHaMig.com, är det ökänt för sina fejkprofiler varför man rekommenderas söka annan sajt.
  Enligt min mening är de riktiga profilerna få. De flesta är falska.

  Fördelar
  Få riktiga profiler

  Nackdelar
  Många falska profiler

  Häftig sida

  Den här sidan är riktigt häftig måste jag säga. Jag har inte besökt särskilt många sidor i den här genren i mina dar, men vad jag har förstått är det inte alla som är riktigt lika bra som den här sidan. Det var faktiskt en väninna till mig som rekommenderar att jag skulle testa den här sidan efter att jag skilde mig, och sedan dess har jag inte ångrat mig en enda sekund. Sedan jag registrerade mig har jag besökt den sidan varje dag. Så bra är den verkligen. Jag rekommenderar alla att testa den här sidan, ni kommer absolut inte att ångra er! Inte en enda sekund! Ha så kul nu!

  Het flirt utlovas

  Hos VillDuHamig utlovas heta flirtar, och det är något jag kan hålla med om. Sedan jag registrerade mig har jag träffat flera intressanta män, och det kommer absolut att bli flera i framtiden.

  Kåta kvinnor

  När du granskar bilder blir du upphetsad. Men du måste anstränga dig för att ordna en erotisk dejt

  Fördelar
  Kåta kvinnor du kan knulla

  Nackdelar
  Vackra modeller som tjänar pengar på osmarta män.

Besök sida VillDuHamig

Skriv en recension