Academic Singles

Academic Singles är en ledande dejtingservice som skapar kontakt mellan utbildade och framgångsrikt professionella svenska män och kvinnor vars önskan är att inleda ett nytt romantiskt förhållande. Webbplatsen har en unik matchmaking-algoritm som för samman kultiverade singlar med hänsyn till attraktion och samhörighet.

Academic Singles Fördelar

 • Bästa alternativet för utbildade singar i Sverige
 • Matchmaking-system sammanför singlar med hänsyn till deras personlighetstyp
 • Profilerna är högkvalitativa
 • Användare bestämmer vem som kan se deras bilder
 • Profilerna modereras
 • Inkluderar en kontaktgaranti med minst 10 matchningar (funktionen är endast tillgänglig för Premium-användare)
 • Denna sajt har sin egen dejtingapp

Academic Singles Nackdelar

 • Det enda sättet att kontakta andra singlar är genom privata meddelanden och det här är en funktion endast för Premium-användare
 • Användare med ett baskonto kan inte se bilder från andra användare
 • Personlighetstestet är något långt

AcademicSingles Recension & Användares Åsikt 2024

Allt vad användarna behöver göra för att hitta sin perfekta match är att lösa ett personlighetsprov!

Detta är anledningen till att Academic Singles har blivit en av de mest populära dejtingsidorna i Sverige .

Du kan få kontakt med hundratals ambitiösa singlar i åldern 30 till 65, och få en riktig dejt med någon intressant person i ditt område med bara några klick!

Den perfekta dejtingssidan för utbildade singlar

Effektivt matchmaking-system

Perfekt för ambitiösa singlar över 30

Academic Singles: Hur fungerar det?

Du kan registerar dig på Academic Singles gratis! Till att börja med måste du fylla i ett kort formulär med detaljer som din e-postadress, dina romantiska preferenser och skapa ett lösenord.

Sedan behöver du fylla i ett test som testar din personlighet och din förmåga att umgås, få kontakt med andra singlar och ditt beteende när du dejtar och när du är i ett förhållande.

Frågeformuläret tar cirka 15 minuter att slutföra.

Informationen du ger under denna process kommer att användas väl, för sedan presenteras du för potentiella matchningar, vilka är utbildade singlar som delar samma lust, livsstil och som vill ha samma saker som du när det gäller kärlek.

En av de viktigaste aspekterna av Academic Singles är att den inte har några geografiska begränsningar, så om du vill hitta singlar i ditt område kan du snabbt hitta en lista över matchningar som bor i närheten.

Om du vill träffa singlar utanför din stad, på något ställe i Sverige , behöver du bara använda sökverktyget. Inom några sekunder får du en lista över likasinnade män eller kvinnor (beroende på dina preferenser) från andra städer.

Dejtingsidan ger även möjlighet att filtrera din sökning efter ålder, kön och andra aspekter som etnicitet.

Du kan sedan vara säker på att du kommer att få kontakt med singlar som verkligen uppfyller dina romantiska kriterier!

Det bästa sättet att hitta en potentiell dejt på dejtingplattformen är att skicka ett privat meddelande till den person som du har lagt märke till.

För att chatta med andra användare privat måste du uppgradera till en Premium-prenumeration. Du får då, bland annat, obegränsat meddelandeutrymme.

Det är den perfekta matchningen! – Academic Singles’ personlighetstest

En av de bästa funktionerna med Academic Singles är den algoritm som den använder för att matcha singlar med hänsyn till egenskaperna i deras personligheter.

De flesta dejtingsidor baserar användarnas kontakter efter ålder eller plats, men Academic Singles går ett steg längre och analyserar användare på en mer psykologisk nivå.

Ett personlighetstest som det som används av Academic Singles kan enkelt utforma den romantiska profilen för varje användare och därefter hitta en potentiell partner.

Frågeformulär et mäter flera aspekter som sträcker sig från sociala möten med andra singlar till hur människor reagerar när det finns romantik i luften.

Matchmaking-systemet tittar på och jämför psykologiska, antropologiska och sociologiska data från användare.

Sedan ser det till att sammanföra de singlar som är mycket kompatibla med varandra. Det är vad som brukar kallas en bra matchning!

Andra webbplatser använder liknande metoder för att skapa matchningar och du kan fylla i samma personlighet flera gånger.

Academic Singles gör det annorlunda. Du kan bara göra testet en gång. Tanken är att hitta singlar som är uppriktigt ärliga mot sig själva och som presenterar sig för de andra precis som de är. Inga förfalskningar!

Är matchande personligheter väsentliga för ett framgångsrikt förhållande?

Om vi funderar på hur personlighetstestet fungerar i Academic Singles är svaret enkelt: ja!

Fysisk attraktion eller kemi är viktigt när två singlar går på en dejt, och likaså är en likartad utbildningsnivå eller en matchande personlighet.

Academic Singles-teamet är specialiserat på att skapa seriösa relationer, och även om utseendet är viktigt när man söker en partner på nätet är det viktigaste att du går på en dejt… och mer!

Därför fokuserar webbplatsen på andra aspekter utöver intressen eller användarnas ålder.
I själva verket, enligt tjänsten, hittar över 40% av användarna kärlek tack vare denna matchmaking-algoritm.

Till sist och syvenes beror allt på dina personliga val!

Att bryta isen i Academic Singles

I Academic Singles presenteras du för andra användare som har saker gemensamt med dig.

Men om du vill bryta isen med en användare som du har sett i sökresultaten kan du skicka en fråga från en fördefinierad lista med frågor.

Denna funktion ger dig chansen att veta lite mer om kandidaten, för att se om han/hon kan vara en perfekt matchning utan att starta ett långt samtal online.

 

Besök sida Academic Singles

Test Academic Singles

Oavsett om du är en expert på online-dejting eller det här är en första gången du försöker hitta en partner på Internet har Academic Singles webbplats utformats för att underlätta upplevelsen.

Det finns en desktop- och en mobilversion som är mycket intuitiv och underhållande att använda, och det betyder att du inte behöver ägna timmar åt att ta reda på hur webbplatsen fungerar.

Du lägger helt enkelt din tid på att söka efter en själsfrände.

Samma sak gäller personlighetstestet. Först kan det tyckas lite ansträngande att slutföra innan du kan gå till Academic Singles login, men frågeformuläret är mycket dynamiskt och kan vara effektivt på lång sikt.

Det engagerade dejtingsexpertteamet på Academic Singles letar därefter åt dig! Ett bra val om du är en av dem som inte vill ägna för mycket tid åt att bläddra igenom profiler.

Användarna på webbplatsen är 100% seriösa med sina avsikter att hitta en långsiktig partner, så du kommer knappast att hitta en falsk profil. Detta gör din dejtingupplevelse på nätet mer tillförlitlig.

Huvudfunktioner

Det finns många sätt att träffa svenska singlar på nätet, men Academic Singles login ser till att du får till ditt förfogande några av de bästa verktygen på marknaden för att påskynda processen.

Du kan delta på plattformen på två sätt, genom att använda ett baskonto, vilket är helt gratis, och genom att använda ett Premiumkonto, som du måste betala för.

Som användare av ett standa rd-konto kan du skapa din profil, lösa personlighetstestet och söka efter andra intressanta singlar från hela Sverige .

Om du vill få en avancerad upplevelse behöver du skaffa den extra servicen.

Som Premium-användare kommer du att kunna:

 • Skicka obegränsat antal meddelanden
 • Läsa alla meddelanden som du har fått från andra singlar
 • Kolla vilka användare som har tittat på din profil
 • Skapa en lista av favorit-matchningar

Dessutom är du som Premium-användare garanterad åtminstone 10 partner- rekommendationer.
Om du har haft kontakt med färre än 10 kan du ha rätt att förlänga din prenumeration.

Tillförlitlighet och säkerhet

Academic Singles Sverige är en diskret dejtingsida att använda. Det första steget innan du börjar använda sajten är att bekräfta din e-postadress.

Plattformen granskar varje profilfoto för att se till att det inte finns olämpliga bilder som kan störa andra.

Användare kan inte se bilder från andra användare om inte den andra personen tillåter det. Du bestämmer för vem du vill vara anonym.

Ett team av experter övervakar hela tiden webbplatsen för att säkerställa att den hela tiden är fullt fungerande och säker.

Att köpa en Premium-prenumeration är helt säkert eftersom plattformen använder ett system som krypterar din mest känsliga data.

Profiler kontrolleras ofta och du kan också rapportera en viss användare om du tror att han/hon inte uppfyller webbplatsens höga krav.

 

Besök sida Academic Singles

Academic Singles uppsägning: Hur stänger du ditt konto?

Att ta bort din profil i Academic Singles är lika lätt som att registera det.

Innan du tar bort din dejtingprofil rekommenderas det att du avbryter din Premium-prenumeration, om du har en.

För en permanent Academic Singles uppsägning måste du klicka på din avatar och sedan på ”Inställning”, som finns i toppmenyn, och sedan skrolla nerför sidan till det område där det finns viktig information om din profil.

Där kommer du att se alternativet ”Ta bort min profil”.

Du hittar då en lista med förslag att testa som kommer att boosta din profil om du inte har gjort det redan.

Tanken är att säkerställa att du har använt alla tillgängliga verktyg för att hitta en potentiell partner på Academic Singles Sverige.

Om du klickar på ”Ta bort” kommer ditt konto att raderas fullständigt och du kommer inte att kunna läsa meddelanden eller kontrollera någon annan aktivitet på plattformen.

Kundtjänst

Om du vill kontakta Academic Singles kundservice kan du skicka ett mail .
Teamet hjälper till med eventuella frågor om hur webbplatsen fungerar, om du vill anmäla en användare för dåligt uppförande eller har frågor om Premium-abonnemanget.

Det finns också ett antal Vanliga frågor på den nedre menyn där du kan hitta relevant information om hur du skapar din profil, kontaktar andra användare, detaljer om de olika betalningsalternativen som finns på sidan eller om någon enskild teknisk fråga som du stöter på.

Academic Singles betyg: Vår åsikt

Fördelar Nackdelar
Bästa alternativet för utbildade singar i Sverige

 

Matchmaking-system sammanför singlar med hänsyn till deras personlighetstyp

Profilerna är högkvalitativa

Användare bestämmer vem som kan se deras bilder

Profilerna modereras

Inkluderar en kontaktgaranti med minst 10 matchningar (funktionen är endast tillgänglig för Premium-användare)

Denna sajt har sin egen dejtingapp

Det enda sättet att kontakta andra singlar är genom privata meddelanden och det här är en funktion endast för Premium-användare

 

Användare med ett baskonto kan inte se bilder från andra användare

Personlighetstestet är något långt

Academic Singles är ett fantastiskt alternativ om du letar efter en chat, en dejt eller ett seriöst förhållande med en annan utbildad singel.

Servicen är perfekt för de svenska män och kvinnor som har en professionell bakgrund eller hög akademisk nivå och som letar efter ett långvarigt förhållande.

Datatjänsten skiljer sig från konkurrenterna tack vare sitt matchmaking-system som kopplar ihop dig med singlar som har en matchande romantisk profil.

Den enda invändningen är kanske att du måste ägna ganska mycket tid åt att lösa personlighetstestet när du registerar dig på sajten och det kanske gör att en del nätdejtare ger upp. Särskilt dem som vill kolla in profiler med en gång.

Men om du letar efter mer meningsfulla kontakter kan du hitta en hel del i Academic Singles!


Academic Singles Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Academic Singles.

Besök sida Academic Singles

Skriv en recension