Ashley Madison - ashleymadison.com/sv-se/

Ashley Madison är en världsberömd otrohetssajt från Kanada, som skapades redan 2002, för att låta människor i förhållanden ha kul vid sidan om. Sidan blev omedelbart känd för att vara den första sidan som specifikt riktade sig mot män och kvinnor som redan var i förhållanden. Det ligger naturligtvis ett stort fokus på integritet, sekretess och anonymitet (om du vill), så att du kan dejta utanför ditt äktenskap eller utan att din flickvän/pojkvän behöver veta om det.

Ashley Madison Fördelar

  • Snabb sida, många medlemmar
  • Bäst för otrogna män
  • Bäst säkerhet och integritet

Ashley Madison Nackdelar

  • Kan bli dyrt

Ashley Madison Recension & Användares Åsikt 2024

På Ashley Madison kommer du att kunna få tag i flera olika relationer. Du kanske är intresserad av att träffa singlar, eller kanske något annat… Det finns många på Ashley Madison som är gifta men är ute efter något mer, du kanske vill hjälpa dem?

Ashley Madison är en sida som står ut i mängden tack vare dess fantastiska integritetssystem som hjälper otrogna kvinnor och män (och andra) att slappna av. Det finns många personer som letar efter diskreta träffar på nätet, den här sidan hjälper alla dessa personer hitta precis det som krävs – riktigt snabbt.

Vad får Ashley Madison att stå ut i mängden?

Bra integritetspolicyer

Om du letar efter något diskret, har du kommit till helt rätt plats. Ashley Madison är mycket bra på att erbjuda dejtingtjänster i hög kvalitet, men är dem bäst? Kanske Swipe-affair är bättre? Ashley Madison fokuserar mycket på din integritet och säkerhet, vilket givetvis är väldigt viktigt. Du behöver inte ansluta ditt konto till något socialt nätverk, inte till ditt telefonnummer heller.

Helt självständigt

Det finns flera anledningar till att du vill vara hemlig på nätet. Du kanske är en offentlig person som fortfarande vill ha det där lilla extra i livet. I dessa fall kommer du att behöva en dejtingsida som bryr sig om din integritet, en sida som kan hålla din identitet hemlig. Sidan låter dig skapa ett konto med en e-postadress, så enkelt är det. Ashley Madison har även fler funktioner som håller dig hemlig på nätet.

Diskreta bilder

Du kan välja om du vill använda riktiga bilder på din profil, du kan även välja att hålla dem dolda. Sidan har flera verktyg som kan redigera dina bilder så att det inte går att se vem som faktiskt finns med på bilden. Det finns även en funktion där du kan göra binda bilder privata och endast dela dem med personer som du är intresserad av. Allt detta gör Ashley Madison till ett mycket bra val för folk som vill vara hemliga på nätet.

Kontroll över din inkorg

Ashley Madison är en stor plattform, så din inkorg kan bli rätt så full efter ett tag. Du behöver dock inte oroa dig om detta, deras system har en funktion där du istället kan skicka flörtar istället för meddelanden, så din inkorg inte fylls upp lika snabbt. Det här är ett bra sätt att hålla kontroll på din inkorg.

Passar många typer av människor

Du kommer att träffa på folk som är intresserade av flera olika typer av relationer. Ibland kanske du vill träffa singlar nära dig, men andra kanske vill hitta en älskarinna. Du kan hitta alla typer av folk på Ashley Madison.

Olika sexuella intressen

När du försöker hitta en dejt på nätet, finns det flera saker du behöver tänka på. Vad för sorts sexuella preferenser eller intressen har du själv, eller vad är det som andra personer gillar? Allt detta är öppet på Ashley Madison och det är en mycket bra sak, det sexuella bör vara öppet – så alla vet vad som komma skall.

Perfekt sida för otrogna män

Faktumet att du kan hålla dig så otroligt hemlig men fortfarande hitta exakt vad du letar efter gör Ashley Madison till en perfekt dejtingsida för otrogna män.


Ashley Madison Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Ashley Madison.

Besök sida Ashley Madison

Skriv en recension