Shemale Paradis

Välkommen till en detaljerad översikt av Shemaleparadis.se, en unik dejtingsajt inriktad på transdejting. Denna plattform bjuder in både hetero- och homosexuella att utforska en värld av spännande och mångsidiga möten. Grundad 2024, stoltserar Shemaleparadis.se med en ren och inbjudande design, fri från explicita bilder, och erbjuder en trygg miljö för sina användare. I denna recension kommer vi att dyka djupare in i webbplatsens funktioner, betalningsalternativ, registreringsprocess och säkerhetsåtgärder för att ge dig en komplett bild av vad Shemaleparadis.se har att erbjuda. Låt oss börja vår utforskning av denna fascinerande plattform!

Shemale Paradis Fördelar

 • Mångsidig och välkomnande plattform för olika sexuella läggningar.
 • Specialiserade sökfunktioner, inklusive regionala sökningar och privata chattar.
 • Intuitivt och användarvänligt gränssnitt, enkelt för nya användare.
 • Ingen bindningstid på myntplaner, flexibel betalningsstruktur.
 • SSL-krypterad säkerhet för meddelanden och personuppgifter.

Shemale Paradis Nackdelar

 • Inga gratis provperioder, betalning krävs för full tillgång.
 • Ingen dedikerad mobilapp, begränsad mobilitet.
 • Inga funktioner för att blockera eller rapportera misstänkta profiler.

Shemale Paradis Sammanfattning: (Vad är Shemale Paradis?)

Dejtingsajten "Shemaleparadis" är i Transdejting kategorin. Denna hemsida välkomnar dig med heterogay och sexuell läggning. Grundades 2024, och är nu 0 år gammal. Sajtens startsida innehåller inte erotiska bilder. 


Funktioner (Hur fungerar Shemale Paradis?)

Utforska en värld av transdejting på Shemaleparadis, en sajt som välkomnar olika sexuella läggningar. Hitta matcher med utökade sökalternativ och bjud in till privata chattar!

På Shemaleparadiss hemsida, inkluderar vanliga sökkriterier:

 • Kön
 • Ålder
 • Endast med bilder
 • Online nu


Utökade sökningar är tillgängligt genom att använda mer specialiserade kriterier.

Regionala sökningar är tillgängliga för att identifiera människor som är intresserade av att dejta i ditt område. Du har även alternativet att bjuda in och/eller gå in i privata chattar med andra medlemmar. Har du hittat någon du är intresserad av, men du vet inte vad du ska säga? Att skicka en virtuell gåva kan vara ett bra sätt att bryta isen!


Betalningsmetoder (Hur mycket kostar Shemale Paradis? / Är Shemale Paradis gratis?)

Upptäck Shemaleparadis' flexibla myntplaner för en unik dejtingupplevelse! Välj mellan 10-100 mynt till överkomliga priser, betalbara via kreditkort, Klarna, eller SEPA.

Det finns inga provperioder.

Plan för mynt: Credits
Denna planen förnyas inte, du behöver inte göra någonting.

10 mynt kostar 158 kr
15 mynt kostar 189 kr
25 mynt kostar 368 kr
50 mynt kostar 735 kr
100 mynt kostar 1365 kr
Du kan betala denna plan med: Kreditkort, Klarna och Direktdebiterings-tillstånd (SEPA).


Shemale Paradis Kupongkoder / Rabatter

15 krediter kostar 189 kr. istället för 237 kr.

 


Registrering (Hur kan jag registrera mig på Shemale Paradis?)

Registrera dig snabbt på Shemaleparadis.se! Svara på frågor, välj användarnamn, ange e-post och bekräfta den för att aktivera ditt konto.

Att registrera dig på Shemaleparadis.se är en enkel process. Först behöver du svara på några frågor för att forma din profil och dina preferenser. Välj sedan ett användarnamn, fyll i din e-postadress och klicka på 'Registrera'. Efter detta steg måste du bekräfta din e-postadress för att fullfölja din registrering och aktivera ditt konto.


Shemale Paradis App / Mobil

Använd Shemaleparadis.se på alla dina enheter - dator, laptop eller smartphone. Webbplatsen är utformad för att fungera sömlöst på olika plattformar, även om det för närvarande inte finns någon dedikerad mobilapp. Njut av fullständig tillgång till sajtens funktioner var du än är, med en anpassningsbar design som passar din mobila enhet.


Anonymitet

Shemaleparadis.se erbjuder privat och säker användarupplevelse, med SSL-kryptering och synliga användarprofiler för registrerade medlemmar. Inget dolt innehåll och ingen panikknapp.

Hemsidan låter dig inte se andra profiler om du inte är registrerad som en medlem. Detta ger dig en grundläggande nivå av integritet. Eftersom det inte finns något sätt att maskera dina bilder på Shemaleparadis, kan alla se dig.

Vanligtvis kan du ladda upp en serie av bilder till din profil. Dock kan alla medlemmar se dina bilder. Vissa dejtingsajter erbjuder en panikknapp som gör att användare omedelbart omdirigeras till en annan hemsida. Denna funktionen är inte tillgänglig på Shemaleparadis.

All data på Shemaleparadis.se skickas genom en SSL anslutning, vilket gör det tekniskt omöjligt för någon att fånga upp era meddelanden.


Förhindra fejkprofiler

Du måste bekräfta din mejladress innan du använder ditt konto på Shemaleparadis. Alla bilder måste godkännas av en moderator innan de är synliga på hemsidan. Detta förhindrar att fotona är på något annat än medlemmen (t.ex. ett husdjur, en tecknad karaktär, en kändis osv.) laddas upp. Om du tror att en viss medlem är fejk, kan du rapportera dem för vidare utredning.


Säkerhet

Kan Blockera Användare:  Nej
Kan Rapportera Användare:  Ja
Modererade Profilbilder:  Ja
Delar din data med andra webbplatser:  Ingen delning
Din bild kan användas i reklam:  Nej
Äkthetskontroll:  Nej
Profil Synlighet:  Nej
Stöder Privata Foton:  Nej


Användarvillkor (TOS)

Som med de flesta dejtingsajter, är anvädarvillkoren ganska långa.


Förläggarens namn & kontant

Om du behöver kontakta denna dejtingsajt, använd denna kontaktinformation.

Företagets namn:  LiveConnectors BV
Adress:  Laarderhoogtweg 25
Postnummer + stad:  1101EB Amsterdam
Land:  Nederländerna
Kundtjänst mejl:  [email protected]
Kundtjänst telefon:  +31850185157


Avsluta ditt konto (Hur tar jag bort min Shemale Paradis profil?)

Avsluta ditt Shemaleparadis.se-konto enkelt och utan extra kostnad. Välj mellan att dölja profilen eller radera den permanent.

Denna dejtingsajt låter medlemmar avsluta sitt betalda medlemskap men fortfarande hålla deras profiler aktiva. Du har två alternativ för att ta bort din profil från hemsidan. Att avaktivera din profil kommer att dölja din profil och medlemmar kommer inte kunna se den. Detta alternativ låter dig logga in och återaktivera din profil när som helst. Alternativt kan du avsluta ditt konto och din profil raderas. När den väl har raderas, måste en ny profil skapas om du vill använda hemsidan i framtiden. På Shemaleparadis kan du inte avaktivera ditt konto, men du kan avsluta ditt konto. Om du dock skulle vilja avsluta ditt konto, kan du göra det utan kostnad. Du kan alltid avsluta din prenumeration på alla mejllistor/distributioner.


FAQ

Vem passar Shemaleparadis.se för?

Det finns få sidor som har ett lika beskrivande domännamn som just Shemaleparadis.se. Det går inte att missa vad sidan handlar om, och du kommer säkerligen ganska snabbt att kunna göra dig om uppfattning om sidan är rätt för dig eller inte. Här finns massvis med shemales av alla storlekar, former och åldrar, vilket gör att sidan kommer att tilltala de flesta som faktiskt letar efter shemales. Sidan är dock inte särskilt passande för de som inte letar efter shemales.

Är Shemaleparadis.se pålitlig?

Det här är en seriös sida som tar din integritet och säkerhet på allvar. Här finns SSL-kryptering som gör att dina uppgifter är säkra och krypterade, och sidan är i sin helhet ett säkert och pålitlig alternativ som förtjänar att åtminstone besökas en gång.

Hur fungerar Shemaleparadis.se?

Om du letar efter en shemale kan du registrera dig och skapa en profil på Shemaleparadis.se. Här sätter du sedan in krediter eller betalar eventuella avgifter, och får efter det möjlighet att kontakta de shemales du är intresserad av.


Shemale Paradis Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Shemale Paradis.

Besök sida Shemale Paradis

Skriv en recension