Hetastunder Review

Hetastunder.com Vad gör just Hetastunder så bra? Eftersom det är så enkelt att registrera sig, kan vi hitta flera profiler nära dig. Medans andra sidor visar samma profiler varje dag, så kan vi presentera dig för nya ansikten varje dag... Oavsett vart du bor! Testa... Kostnadsfritt. De finns tusentals sexiga människor som väntar på just dig!

Hetastunder Fördelar

 • Du kan filtrera resultat att visa personer i ditt område. Du kan också använda avancerade sökfilter för att begränsa dina matchningspreferenser.
 • Du kan invitera användare, eller gå med i en privat chatt.
 • Användaremail ska bekräftas för att undvika skapandet av falska eller bedgrägliga konton.
 • Moderatorer kommer att verifiera foton manuellt vid godkännande av den profil du öppnar. Detta är en extra säkerhetsfunktion som hindrar folk från att skapa falska konton, eller dela olämpliga bilder.
 • Sidan har en komplett responsiv design, (med det menas att du inte har svårigheter med att använda den på telefon eller tabletter).

Hetastunder Nackdelar

 • En mobil app finns inte tillgänglig för iOS system just nu.
 • Sidan har för tillfället inte någon app tillgänglig för Android enheter.

HetaStunder Recension & Användares Åsikt 2024


Det här är en öppen och innehållsrik sajt som välkomnar alla––hetero/homo-sexuella, icke-binära, och andra medlemmar i HBTQ+ community. Det är viktigt att skapa ett utrymme fritt från fördom och bigotteri. Heta Stunder framför sig därför som en sajt som är tillgänglig för alla, och låter alla söka efter olika saker. Heta Stunder karaktäriseras som en dejting sajt för dom som söker efter och är intresserade av Kön. Profilfoton godkänns manuellt av moderatorer. Detta hjälper till med att förhindra användning av bottar och begränsar antalet bedrägliga konton till ett minimum. Därför kan du endast hitta faktiska personer som vill ha engagemang på denna sajt. Icke-registrerade användare kan inte se din profilinformation.

Detta är för att skydda integritet och försäkra att endast personer du vill interagera med kan se din information. Webbsajten är tillgänglig på flera enheter, vilket betyder att den är tillgänglig och användbar på smartphones och tabletter (formatering kommer vara densamma som webbsidan). Appar finns för närvarande inte tillgängliga för iOS eller Android. Pris med krediter och mynt som används på denna sajt från 30 kr.

Funktion eller hur Heta Stunder fungerar?

Heta Stunder har inte någon funktion för att blockera användare. Om du vill undvika oönskade, eller olämpliga meddelanden, så är bästa sätt att helt enkelt inte besvara dem. Om situationen blir ohållbar dock, kan du rapportera användare till webbsidans moderatorer.

Det är mer än vanligt, att folk vill interagera med användare inom sitt geografiska område. Därför, är det viktigt att valet finns för att filtrera användare via region. Dessutom, kan du filtrera användare baserat på enkel kriterier:

Chatt och meddelanden är nu nödvändiga för online dejting tjänster, då de är de lättaste och mest naturliga sätt för personer att kommunicera. Heta Stunder låter dig bjuda in och acceptera chattinbjudningar från andra användare. Chatt innehåller också andra funktioner (som virtuella gåvor och emojis) för att hjälpa dig att expandera ditt förråd av uttryck.

Grundsökning är inte tillgänglig. Inte heller, mer specifika sökningar baserat på filter (kön, ålder, foto, användare online nu) är inte tillgängliga.

Pris och Betalt Medlemskapsalternativ - Hur mycket kostar ett medlemskap? Är Heta Stunder gratis?

Heta Stunder erbjuder inte prov medlemskap med betalningsalternativ.

Heta Stunder erbjuder inga betalda medlemskapsalternativ.

Heta Stunder erbjuder ett system för mynt och krediter som du kan betala med för premiumfunktioner (så som skicka meddelanden, chatta med användare, bättre profilsynlighet, etc.).

Myntsystemet betalas en gång. Det förnyas inte automatiskt om mynten tar slut, så du måste köpa begärt antal varje gång du vill använda denna tjänst.

Alternativ för att köpa krediter och mynt

 • 3 meddelanden kostar 30 kr
 • 7 meddelanden kostar 200 kr
 • 25 meddelanden kostar 500 kr
 • 52 meddelanden kostar 1000 kr
 • 105 meddelanden kostar 1500 kr
 • 265 meddelanden kostar 3000 kr

Rabatter och kupongkoder för Heta Stunder

Det finns inte några kuponger eller rabatter tillgängliga just nu för Heta Stunder.

Registrering - Hur registrerar du dig hos Heta Stunder?

Fält med information som du behöver fylla för registrering hos Heta Stunder är medellång (innehåller 5-10 fält max).

Applikationer och Mobila Versioner

Den här webbsajten har en responsiv web design. Det betyder att du kommer kunna använda den på din smartphone eller tablett precis som du kan på din dator (sidan kommer att ändra storlek på enhetens skärm).

Den här dejting sajten har en fullt responsiv design, så om du har inga problem när du använder dess funktioner på din mobil, laptop eller tablett. Det finns inga applikationer för Android eller iOS enheter.

Integritet och anonymitet

Online dejting faller generellt under kategorierna “offentlig” och “privat”. Vid offentlig dejting, är alla användare synliga, även för medlemmar som inte är registrerade. Tvärt emot, så skyddar privata dejting sajter anonymitet och integritet genom att hålla innehållet otillgängligt för användare som inte är registrerade.

Då profiler inte är privata, har oanmälda användare chansen att se din information. Så, var aktsam med det du väljer att dela.

Prevention av falska profiler och bedrägeri

När du registrerar dig hos Heta Stunder kommer du få bekräfta din email adress. Det är en grundåtgärd för prevention som eliminerar skapande av falska eller bedrägliga profiler. Det gör upplevelsen på Heta Stunder mer säker, och leder till en bättre översiktlig upplevelse på plattformen.

Foton måste godkännas manuellt hos Heta Stunder. Det är en viktig funktion som skyddar användare för kommunikation med oäkta eller falska konton. Godkända foton kommer vara synliga för alla registrerade användare. Om du tror att du har interaktion med ett oäkta konto, har du möjligheten att rapportera den användaren till moderatorer. Ibland är falska profiler lätta att känna igen baserat på fotot.

Villkor (TOS)

Den här dejtingsajten har sina Villkor tillgängliga (du kommer att hitta en länk till dem på startsidan). Vi rekommenderar att du läser dem innan du anmäler dig. Även om det kan vara mycket text, är det viktigt att bekanta sig med den.

Kontaktinformation

Dejting sajten Heta Stunder drivs av Meteor Interactive B.V., som är registrerad i Netherlands. Om du vill kontakta detta företag, kan du använda följande kontaktinformation:

 • Företagsnamn: Meteor Interactive B.V.;
 • Företagets Huvudkontor: Savannahweg 17;
 • Postnummer och stad: 3542AW Utrecht;
 • Land: Netherlands;
 • Kontakt email: [email protected];

Annullera Ditt Konto - Hur raderar jag mitt konto hos Heta Stunder?

Avanmälan av ditt konto hos Heta Stunder kan göras när som helst och gratis. Detta görs online. Om du inte hittar alternativet att avanmäla ditt konto, kan du kontakta kundservice, som kommer ge dig instruktioner om hur du gör detta. Då denna dejting sajts medlemskap är betald, kan du behöva annullera prenumerationer eller betalfunktioner när du inaktiverar eller raderar ditt konto. När du annullerar ditt konto, har du också möjlighet att avregistrera dig från mejlinglistan, så att du inte längre får några oönskade email eller nyheter från Heta Stunder.


Hetastunder Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Hetastunder.

Besök sida Hetastunder

Skriv en recension