Victoria Milan - victoriamilan.se

Victoria Milan är Sveriges första och även största dejtingsida för dig som är gift, sambo eller lever i ett förhållande men som söker en enbart sexuell relation. Det är upp till dig och den du träffar på sidan hur ni vill ha det. Här kan du känna dig säker då det är en väldigt diskret sida där du träffar andra som också lever som gift eller sambo.

På sidan väljer du ett användarnamn som inte kan knytas till dig och du lovas full anonymitet. Du ska även ladda upp ett foto på dig för att få mer uppmärksamhet. Du väljer själv vem som ska få se dina bilder. I dag har sidan över 460 000 medlemmar i Sverige.

Victoria Milan Fördelar

  • Goda anonymitetsfunktioner
  • Avancerat sökverktyg
  • 300 000 svenska registreringar

Victoria Milan Nackdelar

  • Vissa funktioner kräver betalning

Victoria Milan Recension & Användares Åsikt 2022

Eftersom det är du som själv bestämmer vem som ska få se dina bilder och tack vare att det är säkert och anonymt att vara medlem här kan du lätt flirta med andra medlemmar och på sätt visa ditt intresse. Det är väldigt smidigt att skicka privata meddelanden som påminner om vanliga mejl.

Här klickar du på bara på ikonen ”Meddelande” på den personens profil som du vill kontakta. Du kan antingen chatta eller prata via mikrofon helt anonymt. Alla som är medlemmar på denna sida vet vad som gäller så du behöver inte ljuga om ditt civilstånd.

victoria milan granssnitt

Victoria Milan erbjuder såväl enkla som mer avancerade funktioner. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt parter.

  • Ta del av löpande uppdateringar. Victoria Milans team jobbar hela tiden med att nya och effektiva funktioner ska uppdateras.
  • Behåll din anonymitet. De funktioner som hjälper dig att behålla din anonymitet är riktigt proffsigt gjorda.
  • Använd den avancerade sökfunktionen. Victoria Milan har en bra sökfunktion som hjälper dig att hitta någon som har samma sexuella läggning som du har. Du kan även söka en sexpartner inom ett visst område, ålder och kroppstyp med mera.

Bindningstid

Kostnad

Snittkostnad

1 mån    
3 mån 1496 kr 499 kr/mån
6 mån 2094 kr 349 kr/mån
12 mån 2988 kr 249 kr/mån

På hemsidan finns det ett formulär där du fyller i ditt namn, mejladress, ämne och din fråga, sedan skickar du iväg det. Du kan även mejla till supportern. Det finns även en sida med de vanligaste frågorna och svaren på dessa och då kanske du hittar det du söker och kan lösa ditt problem själv utan att behöva kontakta kundtjänst.


Victoria Milan Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om Victoria Milan.

Besök sida Victoria Milan

Skriv en recension