ChattaTillsammans

Webbplatsen "ChattaTillsammans" är klassificerad som en Casual Dating webbplats. Den vänder sig till individer med heterosexuell, homosexuell och lesbisk sexuell läggning. Webbplatsen etablerades 2022 och har varit verksam i 1 år. Webbplatsens hemsida visar inte några erotiska bilder.

ChattaTillsammans Fördelar

  • Enkelt att registrera sig
  • Livechatt
  • Bra för casual dating
  • Profilerna är privata

ChattaTillsammans Nackdelar

  • Inget verifikation av identitet
  • Ingen mobilapp

ChattaTillsammans Recension & Användares Åsikt 2024

Funktioner (Hur fungerar ChattaTillsammans?)

Funktioner (Hur fungerar ChattaTillsammans?)

Regionala sökningar är tillgängliga för att identifiera människor som är intresserade av att dejta i ditt område. Du har även alternativet att bjuda in och/eller gå in i privata chattar med andra medlemmar.

ChattaTillsammans.com: Pris / Kostnader & Betalningsmetoder (Hur mycket kostar ChattaTillsammans? / Är ChattaTillsammans gratis?)

ChattaTillsammans.com: Pris / Kostnader & Betalningsmetoder (Hur mycket kostar ChattaTillsammans? / Är ChattaTillsammans gratis?)

Du måste köpa meddelandepaket för att kunna kommunicera med medlemmarna på sidan. Det finns flera olika prisalternativ att välja mellan, beroende på hur många meddelanden du önskar skicka. För endast 99 kr kan du få 10 meddelanden, vilket motsvarar ett pris på 9,9 kr per meddelande. Om du vill ha fler meddelanden kan du köpa 3 meddelanden för 60 kr, vilket ger ett pris på 20 kr per meddelande.

För de som behöver skicka ännu fler meddelanden finns det större paket att välja mellan. Till exempel kan du få hela 265 meddelanden för endast 3 000 kr, vilket motsvarar ett pris på 11,3 kr per meddelande. För 1 500 kr kan du få 100 meddelanden, vilket ger ett pris på 15 kr per meddelande. Om du vill ha mer flexibilitet kan du välja att köpa 52 meddelanden för 1 000 kr, vilket motsvarar 19,2 kr per meddelande.

Det finns även mindre paket tillgängliga, som till exempel 25 meddelanden för 500 kr (20 kr per meddelande), eller 8 meddelanden för 200 kr (25 kr per meddelande). Observera att dessa priser är endast giltiga om du betalar med Visa eller Mastercard.

Genom att köpa ett av dessa meddelandepaket får du möjlighet att kommunicera med andra medlemmar på sidan och ta del av de spännande möjligheter som erbjuds. Du kan få träffa nya människor och utforska möjliga kärleksintressen eller flirta med andra användare på sidan. Varför vänta längre? Skaffa ditt meddelandepaket idag och börja utforska allt som sidan har att erbjuda.

ChattaTillsammans Kupongkoder / Rabatter

För endast 99 kr kan du få 10 meddelanden, vilket motsvarar ett pris på 9,9 kr per meddelande

Registrering (Hur kan jag registrera mig på ChattaTillsammans?)

Registrering (Hur kan jag registrera mig på ChattaTillsammans?)

ChattaTillsammans har ett mellanlågt registreringsformulär med totalt 10 fält.

ChattaTillsammans App / Mobil

ChattaTillsammans App / Mobil

Denna hemsidan har en fullt mottaglig webbdesign, så den kan användas på alla datorer, laptops eller smartphones. Dock finns det inte en mobilversion tillgänglig än.

Anonymitet

För att se andra profiler på ChattaTillsammans måste du vara registrerad medlem

För att se andra profiler på ChattaTillsammans måste du vara registrerad medlem. Detta ger en grundläggande nivå av integritet. Dina bilder kan dock inte maskeras, så alla kan se dem. Du kan ladda upp flera bilder till din profil, men alla medlemmar kan se dem. ChattaTillsammans erbjuder ingen panikknappsfunktion som omdirigerar användare till en annan webbplats. All data på ChattaTillsammans.com överförs via en SSL-anslutning, vilket säkerställer att meddelanden inte kan fångas upp.

Förhindra fejkprofiler

Innan du använder ditt konto på ChattaTillsammans måste du bekräfta din e-postadress. Bilder som laddas upp på webbplatsen måste godkännas av en moderator innan de kan ses. Denna regel säkerställer att endast foton av medlemmen är tillåtna, inte av husdjur, tecknade figurer eller kändisar.

Användarvillkor (TOS)

Som med de flesta dejtingsajter, är anvädarvillkoren ganska långa.

Förläggarens namn & kontant

Om du behöver hjälp med denna dejtingsajt, vänligen använd den angivna kontaktinformationen.

Företagets namn:

Docamos Communications B.V.

Adress:

Hogehilweg 19

Postnummer + stad:

1101CB Amsterdam

Land:

Nederländerna

Kundtjänst mejl:

[email protected]


Avsluta ditt konto (Hur tar jag bort min ChattaTillsammans profil?)

Medlemmar på denna datingsida har möjlighet att avbryta sitt betalda medlemskap medan de fortfarande håller sina profiler aktiva. Det finns två sätt att ta bort din profil från webbplatsen. Om du inaktiverar din profil döljs den från andra medlemmar, men du kan återaktivera den när du vill. Alternativt kan du stänga ditt konto och din profil kommer att raderas permanent. Om du vill använda webbplatsen i framtiden måste du skapa en ny profil. På ChattaTillsammans kan du inte avaktivera ditt konto, men du kan avsluta det. Att avsluta ditt konto är dock kostnadsfritt. Du kan också avregistrera dig från alla e-postlistor.

FAQ

Vad är kostnaden för Svensksexkontakt?

Registrering och medlemskap på Svensk Sexkontakt är gratis och enkelt. För att skicka meddelanden och interagera med andra medlemmar krävs krediter, med prissättning baserad på det köpta paketet.

Kan du ge mig instruktioner om hur jag tar bort mitt konto?

För att avsluta ditt medlemskap och radera ditt konto, gå till menyn på vänster sida av skärmen och klicka på "Inställningar". Längst ner i kontoinställningarna hittar du en knapp med texten "Radera ditt konto permanent". Ange ditt lösenord för att slutföra raderingsprocessen.

Är betalningen trygg och säker?

Både kreditkort och Trustly accepteras som betalningsmetoder på ChattaTillsammans.

 


ChattaTillsammans Recensioner

Vi har inga recensioner ännu. Dela dina erfarenheter med andra besökare och skriv en recension om ChattaTillsammans.

Besök sida ChattaTillsammans

Skriv en recension