Hemligtdin recension (2024) - Det ingen berättar för dig om Sverige Flirten

Registrera dig, få tillgång till allt och börja flirta! Ja, det är så enkelt. Som medlem hos HemligtDin får du alla verktyg du behöver. Ett användarvänligt gränssnitt, sidor, sidor och ännu fler sidor med foton och möjliga matchningar samt alla sökalternativ du behöver för att hitta det du letar efter... snabbt.

Hemligtdin Fördelar

  • 100% anonym och säker
  • Enkelt gränssnitt, lyhörd design
  • Massor av aktiva användare
  • Många kontaktfunktioner

Hemligtdin Nackdelar

  • Ingen mobilapp
  • Några av profilerna är fiktiva, men de är markerade med en speciell hjärtikon

Hemligtdin Recension & Användares Åsikt 2024

Dejtingsajten "Hemligtdin" är i Sexdejting kategorin. Denna hemsida välkomnar dig med hetero, gay och lesbisk sexuell läggning. Grundades 2020, och är nu 4 år gammal. Sajtens startsida innehåller inte erotiska bilder.

Funktioner (Hur fungerar Hemligt din?)

Regionala sökningar är tillgängliga för att identifiera människor som är intresserade av att dejta i ditt område. Du har även alternativet att bjuda in och/eller gå in i privata chattar med andra medlemmar.

 

hemligtdin.com: Pris / Kostnader & Betalningsmetoder (Hur mycket kostar Hemligt din? / Är Hemligt din gratis?)

För att skicka meddelanden måste du köpa krediter. Här är kreditpaketen:

3 krediter - 30 kr

7 krediter - 200 kr

25 krediter - 500 kr

52 krediter - 1000 kr

105 krediter - 1500 kr

265 krediter - 3000 kr

Hemligtdin Pris

Hemligt din Kupongkoder / Rabatter

3 krediter - 30 kr

Registrering (Hur kan jag registrera mig på Hemligt din?)

 

Hemligtdin har ett mellanlågt registreringsformulär med totalt 10 fält.

Hemligt din App / Mobil

Denna hemsidan har en fullt mottaglig webbdesign, så den kan användas på alla datorer, laptops eller smartphones. Dock finns det inte en mobilversion tillgänglig än.

Anonymitet

Hemsidan låter dig inte se andra profiler om du inte är registrerad som en medlem. Detta ger dig en grundläggande nivå av integritet. Eftersom det inte finns något sätt att maskera dina bilder på Hemligtdin, kan alla se dig.


Vanligtvis kan du ladda upp en serie av bilder till din profil. Dock kan alla medlemmar se dina bilder. Vissa dejtingsajter erbjuder en panikknapp som gör att användare omedelbart omdirigeras till en annan hemsida. Denna funktionen är inte tillgänglig på Hemligtdin.

All data på hemligtdin.com skickas genom en SSL anslutning, vilket gör det tekniskt omöjligt för någon att fånga upp era meddelanden.

Förhindra fejkprofiler

Du måste bekräfta din mejladress innan du använder ditt konto på Hemligtdin. Alla bilder måste godkännas av en moderator innan de är synliga på hemsidan. Detta förhindrar att fotona är på något annat än medlemmen (t.ex. ett husdjur, en tecknad karaktär, en kändis osv.) laddas upp.

Användarvillkor (TOS)

Som med de flesta dejtingsajter, är anvädarvillkoren ganska långa.

Riktig Recension

Den här sidan är grym, punkt slut. Jag förstår inte riktigt namnet, men vem fan bryr sig? Det bokstavligen kryllar av sexiga brudar på den här sidan, och det känns som rena rama paradiset faktiskt. En extra bonus är att alla tjejer är så jävla trevliga och snälla, något som är riktigt ovanligt på andra dejtingsidor. Nu ska jag inte snacka skit om andra dejtingsidor, men den här sidan har faktiskt trevliga brudar. Jag tycker även den är lätt att använda, vilket alltid är ett trevligt tecken på att sidan faktiskt levererar en tjänst som jag vill använda. Kommer absolut tillbaka!

Tillbaka

Förläggarens namn & kontant

Om du behöver kontakta denna dejtingsajt, använd denna kontaktinformation.

Företagets namn:  Meteor Interactive B.V.
Adress:  Savannahweg 17
Postnummer + stad:  3542AW Utrecht
Land:  Nederländerna
Kundtjänst mejl:  [email protected]

Avsluta ditt konto (Hur tar jag bort min Hemligt din profil?)

Denna dejtingsajt låter medlemmar avsluta sitt betalda medlemskap men fortfarande hålla deras profiler aktiva. Du har två alternativ för att ta bort din profil från hemsidan. Att avaktivera din profil kommer att dölja din profil och medlemmar kommer inte kunna se den. Detta alternativ låter dig logga in och återaktivera din profil när som helst. Alternativt kan du avsluta ditt konto och din profil raderas. När den väl har raderas, måste en ny profil skapas om du vill använda hemsidan i framtiden. På Hemligtdin kan du inte avaktivera ditt konto, men du kan avsluta ditt konto. Om du dock skulle vilja avsluta ditt konto, kan du göra det utan kostnad. Du kan alltid avsluta din prenumeration på alla mejllistor/distributioner.

FAQ

Vem passar Hemligtdin.com för?

Hemligtdin.com är en dejtingsida där du kan registrera dig och chatta gratis, oavsett om du är man, kvinna eller identifierar som något annat. Det spelar heller ingen roll vilken sexuell läggning du har, den här dejtingsidan riktar in sig mot och välkomnar alla. Därmed är det fritt fram att registrera dig oavsett vem du är. Om du söker efter väldigt nischade fetischer och liknande saker, kommer andra sidor att passa bättre.

Är Hemligtdin.com pålitlig?

Hemligtdin.com är pålitlig och drivs av ett säkert företag.

Hur fungerar Hemligtdin.com?

Hemligtdin.com är en traditionell dejtingsida och fungerar likt de flesta andra dejtingsidor du har besökt.

 


Hemligtdin Recensioner

    Den bästa sidan hittils faktiskt

    Det är inte ofta jag tycker om dessa sidor, men den här lever faktiskt upp till den höga standard dom påstår sig ha. Ibland kan det vara tråkigt att behöva leta efter snygga killar att träffa, men här badar man typ i dom! Jag har fan träffat hur många som helst, nästan så man börjar känna sig populär haha! Jag vill fortfarande ha mer killar att träffa, så se till att ta er hit nu!

Besök sida Hemligtdin

Skriv en recension