Hemliga Grannar Flirten recension (2024) - Det ingen berättar för dig om Hemliga Grannar

Hemliga osäkra kvinnor i Karditsa letar efter spänning

hemligagrannar.com är den enda webbsidan där kvinnor som vill utforska deras intimitet kan känna sig själv och chatta om deras snuskiga hemligheter. Upptäck vad som vanligtvis är bakom stängda dörrar och kom och lek snuskiga lekar online.

Hemliga Grannar Fördelar

 • 100% anonym och säker
 • Enkelt gränssnitt, lyhörd design
 • Moderatorer kommer att verifiera foton manuellt vid godkännande av den profil du öppnar. Detta är en extra säkerhetsfunktion som hindrar folk från att skapa falska konton, eller dela olämpliga bilder.
 • Email verifiering är nödvändigt för användare. Det är viktigt för att undvika skapandet av falska profiler.

Hemliga Grannar Nackdelar

 • Ingen mobilapp

HemligaGrannar Recension & Användares Åsikt 2024

Dejtingsajten "Hemligagrannar" är i Sexdejting kategorin. Denna hemsida välkomnar dig med hetero, gay och lesbisk sexuell läggning. Grundades 2021, och är nu 3 år gammal. Sajtens startsida innehåller inte erotiska bilder. 

Funktioner (Hur fungerar Hemliga grannar?)

Regionala sökningar är tillgängliga för att identifiera människor som är intresserade av att dejta i ditt område. Du har även alternativet att bjuda in och/eller gå in i privata chattar med andra medlemmar.

hemligagrannar.com: Pris / Kostnader & Betalningsmetoder (Hur mycket kostar Hemliga grannar? / Är Hemliga grannar gratis?)

KREDITER PRIS PRIS/MEDDELANDE
3 KR30 10
7 KR200 14
25 KR500 28.57
52 KR1000 19.23
105 KR1500 14.28
265 KR3000 11.32

Hemliga grannar pris

Hemliga grannar Kupongkoder / Rabatter

3 krediter kostar 30 kr

Registrering (Hur kan jag registrera mig på Hemliga grannar?)

Hemligagrannar har ett mellanlågt registreringsformulär med totalt 10 fält.

Hemliga grannar App / Mobil

Denna hemsidan har en fullt mottaglig webbdesign, så den kan användas på alla datorer, laptops eller smartphones. Dock finns det inte en mobilversion tillgänglig än.

Anonymitet

Hemsidan låter dig inte se andra profiler om du inte är registrerad som en medlem. Detta ger dig en grundläggande nivå av integritet. Eftersom det inte finns något sätt att maskera dina bilder på Hemligagrannar, kan alla se dig.


Vanligtvis kan du ladda upp en serie av bilder till din profil. Dock kan alla medlemmar se dina bilder. Vissa dejtingsajter erbjuder en panikknapp som gör att användare omedelbart omdirigeras till en annan hemsida. Denna funktionen är inte tillgänglig på Hemligagrannar.

All data på hemligagrannar.com skickas genom en SSL anslutning, vilket gör det tekniskt omöjligt för någon att fånga upp era meddelanden.

Förhindra fejkprofiler

 Du måste bekräfta din mejladress innan du använder ditt konto på Hemligagrannar. Alla bilder måste godkännas av en moderator innan de är synliga på hemsidan. Detta förhindrar att fotona är på något annat än medlemmen (t.ex. ett husdjur, en tecknad karaktär, en kändis osv.) laddas upp.

Användarvillkor (TOS)

Som med de flesta dejtingsajter, är anvädarvillkoren ganska långa.

Riktig Recension

Jag har testat online dejting tidigare och olika appar som till exempel Tinder, visst har jag haft flera roliga och sexiga chattar på dem men det har inte blivit mycket mer än vanlig sexting. Så jag tog ett ett ganska långt uppehåll från allt vad nät dejting innebär tills jag blev övertalad att testa hemligagrannar av en kär vän. Något skeptiskt skapade jag ett konto och förväntade mig att bli bombarderad av meddelande av män som inte ens bemödar sig att läsa min profil (jag är lesbisk!) och blev förvånad över att så ej var fallet. I stället för att skicka meddelanden utan svar blev jag i stället bemött av respekt och lekfull lust, av kvinnor (just det, KVINNOR).  Gillar verkligen urvalsfunktionen, har kunnat arrangerat ett par träffar i förväg när jag har rest till andra städer med jobbet. Att man kan sålla på kroppstyp känns lite väl diskriminerande men det kanske är bra för dem som har precisa önskemål.

Förläggarens namn & kontant

Om du behöver kontakta denna dejtingsajt, använd denna kontaktinformation.

Företagets namn:  Social Links Online B.V.
Adress:  De Iepenwei 16-D
Postnummer + stad:  4191 PD Geldermalsen
Land:  Nederländerna
Kundtjänst mejl:  [email protected]

Avsluta ditt konto (Hur tar jag bort min Hemliga grannar profil?)

Denna dejtingsajt låter medlemmar avsluta sitt betalda medlemskap men fortfarande hålla deras profiler aktiva. Du har två alternativ för att ta bort din profil från hemsidan. Att avaktivera din profil kommer att dölja din profil och medlemmar kommer inte kunna se den. Detta alternativ låter dig logga in och återaktivera din profil när som helst. Alternativt kan du avsluta ditt konto och din profil raderas. När den väl har raderas, måste en ny profil skapas om du vill använda hemsidan i framtiden. På Hemligagrannar kan du inte avaktivera ditt konto, men du kan avsluta ditt konto. Om du dock skulle vilja avsluta ditt konto, kan du göra det utan kostnad. Du kan alltid avsluta din prenumeration på alla mejllistor/distributioner.

FAQ

Vem passar det för?

Hemligagrannar passar verkligen för alla, oavsett kön, ålder eller läggning men kanske allra mest för dig som kvinna som söker andra kvinnor. Med ett stort antal aktiva medlemmar från olika etniciteter gör vi det enkelt för dig att finna rätt partner. Bäst av allt är de olika parametrarna för att säkerställa att du hittar rätt typ av person där du kan välja mellan allt från kön, utseende, kroppstyp, ort, ålder till hårfärg. Detta gör det otroligt lätt att hitta en potentiell partner i din smak, oavsett dina preferenser. Här har vi aktivt försökt att förhindra spammande och fejkade profiler, med fokus på att göra det roligt, spännande och lagomt vågat att hitta en partner, flirt eller ett ligg! Glöm massvis av oanständiga och grisiga meddelanden varje dag, här är det precis så där sexigt utmanande som dejting ska vara (och så snuskigt som du själv väljer)!

Är tjänsten gratis?

Nej, för att kunna skicka meddelande och bestämma träffar behöver du köpa krediter. Det finns flertalet paket att välja mellan och oavsett vilket paket du väljer kommer du inte auto debiteras i fortsättningen.

Är den anonym? "SocialLinks +31858640039 NLD"

Hemligagrannar värnar om din anonymitet och är väldigt diskret. Ditt riktiga namn visas ej för andra användare, såvida du ej väljer att delge ditt riktiga namn till dem. Debiteringen är även den diskret för din trygghet och faktureringen visas som "SocialLinks +31858640039 NLD" för att maximera din integritet, så är du rädd att din partner ska upptäcka något kan du känna dig trygg med oss.


Hemliga Grannar Recensioner

  det bara snackas o snackas

  efter 1 år på sajten och utgått från att vad profilerna säger sig vilja dvs träffas snart så har detta snart blivit 1 år och dessutom har man snackat ett tag och ett nämnt intresse från den andre så sker inget utan att jag skriver först . dvs intresset är ensidigt. och undrar ju om 18 åringar finner nån som kan vara deras farfar intressant?

  Fördelar
  att jag framstår som nåt mer fantastiskt o sexigt mer än jag är

  Nackdelar
  se ovanstående recension

Besök sida Hemliga Grannar

Skriv en recension