GlobalaFlirten

Ta reda på varför GlobalaFlirten är något för dig

GlobalaFlirten är en plattform för vuxna, med tusentals registrerade användare varje dag! Du kan lätt hitta din drömprofil genom att använda vår avancerade sökningsfunktion. GlobalaFlirten har skapat en säker miljö för att medlemmar skall kunna flörta online. Internet har gjort det möjligt för alla att hitta någon att uppleva sexuella fantasier med. Registrera dig idag och får en gratiskredit att använda för ett privat meddelande, flört eller ett sexförslag. Lycka till!

GlobalaFlirten Fördelar

 • Du kan filtrera resultat att visa personer i ditt område. Du kan också använda avancerade sökfilter för att begränsa dina matchningspreferenser.
 • Du kan filtrera resultat att visa personer i ditt område. Du kan också använda avancerade sökfilter för att begränsa dina matchningspreferenser.
 • Email verifiering är nödvändigt för användare. Det är viktigt för att undvika skapandet av falska profiler.
 • Moderatorer kommer att verifiera foton manuellt vid godkännande av den profil du öppnar. Detta är en extra säkerhetsfunktion som hindrar folk från att skapa falska konton, eller dela olämpliga bilder.
 • Sajten är fullt responsiv

GlobalaFlirten Nackdelar

 • Sajt erbjuder inte en nedladdningsbar app för iOS just nu.
 • Sajt erbjuder inte en Android app för nedladdning just nu.

GlobalaFlirten Recension & Användares Åsikt 2024

Den här sajten presenterar sig själv som att den innehåller allt och öppen för alla. Det inkluderar heterosexuella, gay/lesbiska användare, queer, icke-binära, och andra medlemmar i HBTQ+ gemenskapen. Globala Flirten är en dejting sajt för de som är intresserade av Kön. Profilfoton godkänns manuellt av moderatorer. Detta hjälper till med att förhindra användning av bottar och begränsar antalet bedrägliga konton till ett minimum. Därför kan du endast hitta faktiska personer som vill ha engagemang på denna sajt. Sekretess skydd är viktigt och detta säkerställs genom att användarprofiler inte är allmänt tillgängliga och inte synliga för oregistrerade användare. Eftersom hemsidan har en fullt anpassningsbar webb design (sidan kommer ändras för att passa enhetens skärmstorlek), kan du använda tjänsten på din telefon, tablett eller dator. Det finns inga appar just nu för iOS eller Android. Användare kan köpa mynt och krediter på hemsidan, som startar med 30 kr.

Funktion eller hur Globala Flirten fungerar?

globalaflirten - Funktion eller hur Globala Flirten fungerar?

Tyvärr, Globala Flirten erbjuder inte en funktion för att blockera användare. Bästa sättet att undvika oönskade erbjudanden är att inte öppna dem eller svara på dem. Du kan också rapportera användare till moderatorer, som sedan kan kontrollera användares uppförande.

Såvida du inte söker efter ett långdistansförhållande, så vill de flesta kommunicera med användare i sitt område. Det är därför nödvändigt att ha ett filteralternativ som låter dig koppla till personer i din egen region. Globala Flirten erbjuder detta, såväl som ett sökfilter alternativ baserat på vissa krav:

Chatt och meddelanden är nu nödvändiga för online dejting tjänster, då de är de lättaste och mest naturliga sätt för personer att kommunicera. Globala Flirten låter dig bjuda in och acceptera chattinbjudningar från andra användare. Chatt innehåller också andra funktioner (som virtuella gåvor och emojis) för att hjälpa dig att expandera ditt förråd av uttryck.

Grundsökning är inte tillgänglig. Inte heller, mer specifika sökningar baserat på filter (kön, ålder, foto, användare online nu) är inte tillgängliga.

Pris och Betalt Medlemskapsalternativ - Hur mycket kostar ett medlemskap? Är Globala Flirten gratis?

Globala Flirten erbjuder inte prov medlemskap med betalningsalternativ.

Globala Flirten erbjuder inga betalda medlemskapsalternativ.

Globala Flirten erbjuder ett system för mynt och krediter som du kan betala med för premiumfunktioner (så som skicka meddelanden, chatta med användare, bättre profilsynlighet, etc.).

Myntsystemet betalas en gång. Det förnyas inte automatiskt om mynten tar slut, så du måste köpa begärt antal varje gång du vill använda denna tjänst.

Alternativ för att köpa krediter och mynt

 • 3 meddelanden kostar 30 kr
 • 7 meddelanden kostar 200 kr
 • 25 meddelanden kostar 500 kr
 • 52 meddelanden kostar 1000 kr
 • 105 meddelanden kostar 1500 kr
 • 265 meddelanden kostar 3000 kr

ris och Betalt Medlemskapsalternativ - Hur mycket kostar ett medlemskap? Är Globala Flirten gratis?

Rabatter och kupongkoder för Globala Flirten

3 meddelanden kostar 30 kr (-65%)

Registrering - Hur registrerar du dig hos Globala Flirten?

Längden på anmälningsformuläret är medium (innehåller 5-10 fält max).

Applikationer och Mobila Versioner

Applikationer och Mobila Versioner

Hemsidan har en responsiv web design, vilket betyder att du kommer att kunna använda den på din smartphone eller tablett just såsom du använder den på din dator (sidan kommer att ändra passform för enhetens skärm).

Den här dejting sajten har en fullt responsiv design, så om du har inga problem när du använder dess funktioner på din mobil, laptop eller tablett. Det finns inga applikationer för Android eller iOS enheter.

Integritet och anonymitet

Globala Flirten - Integritet och anonymitet

Online dejting faller generellt under kategorierna “offentlig” och “privat”. Vid offentlig dejting, är alla användare synliga, även för medlemmar som inte är registrerade. Tvärt emot, så skyddar privata dejting sajter anonymitet och integritet genom att hålla innehållet otillgängligt för användare som inte är registrerade.

Den här webbsajten är offentlig. Om du skapar en profil på den här dejting sajten, kommer den synas både för registrerade och icke-registrerade användare. Så var försiktig och tänk på vilken personlig information och foton du vill dela.

Prevention av falska profiler och bedrägeri

Om du registrerar dig på Globala Flirten portalen, kommer du behöva bekräfta email som du fyller i vid registrering. Detta tjänar som grundskydd mot skapande av bedrägliga profiler, och bidrar till en övergripande positiv och säker erfarenhet på plattformen.

Foton måste godkännas manuellt hos Globala Flirten. Det är en viktig funktion som skyddar användare för kommunikation med oäkta eller falska konton. Godkända foton kommer vara synliga för alla registrerade användare. Om du tror att du har interaktion med ett oäkta konto, har du möjligheten att rapportera den användaren till moderatorer. Ibland är falska profiler lätta att känna igen baserat på fotot.

Villkor (TOS)

Den här dejtingsajten har sina Villkor tillgängliga (du kommer att hitta en länk till dem på startsidan). Vi rekommenderar att du läser dem innan du anmäler dig. Även om det kan vara mycket text, är det viktigt att bekanta sig med den.

Kontaktinformation

Dejting sajten Globala Flirten drivs av Midsummer Online B.V., som är registrerad i Netherlands. Om du vill kontakta detta företag, kan du använda följande kontaktinformation:

 • Företagsnamn: Midsummer Online B.V.;
 • Företagets Huvudkontor: Zutphenseweg 51;
 • Postnummer och stad: 7418 AH Deventer;
 • Land: Netherlands;
 • Kontakt email: [email protected];

Annullera Ditt Konto - Hur raderar jag mitt konto hos Globala Flirten?

Avanmälan av ditt konto hos Globala Flirten kan göras när som helst och gratis. Detta görs online. Om du inte hittar alternativet att avanmäla ditt konto, kan du kontakta kundservice, som kommer ge dig instruktioner om hur du gör detta. Globala Flirten har betalt medlemskap, så du kanske måste avanmäla alla prenumerationer eller betalda funktioner när du inaktiverar eller raderar ditt konto. Förutom att avbeställa ditt konto, har du också valet att avregistrera dig från mejlinglistor eller andra notifieringar, så att du inte kommer få några nyheter från Globala Flirten.


GlobalaFlirten Recensioner

Besök sida GlobalaFlirten

Skriv en recension