Vuxen Lekar recension (2024) - Det ingen berättar för dig om Vuxen Lekar

Gå med i den bästa flirtingsidan någonsin

Letar du efter flirtig chatt? VuxenLekar är den enklaste sidan. Testa din lycka och gå med!


VuxenLekar Recension & Användares Åsikt 2024

VUXENLEKAR RECENSION & ANVÄNDARES ÅSIKT 2023

Dejtingsajten "VuxenLekar" är i Sexdejting kategorin. Denna hemsida välkomnar dig med hetero, gay och lesbisk sexuell läggning. Grundades 2016, och är nu 8 år gammal. Sajtens startsida innehåller inte erotiska bilder. 

FUNKTIONER (HUR FUNGERAR VUXEN LEKAR?)

Regionala sökningar är tillgängliga för att identifiera människor som är intresserade av att dejta i ditt område. Du har även alternativet att bjuda in och/eller gå in i privata chattar med andra medlemmar.

VUXENLEKAR.COM: PRIS / KOSTNADER & BETALNINGSMETODER (HUR MYCKET KOSTAR VUXEN LEKAR? / ÄR VUXEN LEKAR GRATIS?)

KREDITER

PRIS

PRIS/MEDDELANDE

3

KR30

10

7

KR200

14

25

KR500

28.57

52

KR1000

19.23

105

KR1500

14.28

265

KR3000

11.32

Vuxen Lokar Pris

VUXEN LEKAR KUPONGKODER / RABATTER

3 krediter kostar 30 kr

REGISTRERING (HUR KAN JAG REGISTRERA MIG PÅ VUXEN LEKAR?)

VuxenLekar har ett mellanlågt registreringsformulär med totalt 10 fält.

VUXEN LEKAR APP / MOBIL

Denna hemsidan har en fullt mottaglig webbdesign, så den kan användas på alla datorer, laptops eller smartphones. Dock finns det inte en mobilversion tillgänglig än.

ANONYMITET

Hemsidan låter dig inte se andra profiler om du inte är registrerad som en medlem. Detta ger dig en grundläggande nivå av integritet. Eftersom det inte finns något sätt att maskera dina bilder på VuxenLekar, kan alla se dig.


Vanligtvis kan du ladda upp en serie av bilder till din profil. Dock kan alla medlemmar se dina bilder. Vissa dejtingsajter erbjuder en panikknapp som gör att användare omedelbart omdirigeras till en annan hemsida. Denna funktionen är inte tillgänglig på VuxenLekar.

All data på VuxenLekar.com skickas genom en SSL anslutning, vilket gör det tekniskt omöjligt för någon att fånga upp era meddelanden.

FÖRHINDRA FEJKPROFILER

 Du måste bekräfta din mejladress innan du använder ditt konto på VuxenLekar. Alla bilder måste godkännas av en moderator innan de är synliga på hemsidan. Detta förhindrar att fotona är på något annat än medlemmen (t.ex. ett husdjur, en tecknad karaktär, en kändis osv.) laddas upp.

ANVÄNDARVILLKOR (TOS)

Som med de flesta dejtingsajter, är anvädarvillkoren ganska långa.

RIKTIG RECENSION

Jag har testat online dejting tidigare och olika appar som till exempel Tinder, visst har jag haft flera roliga och sexiga chattar på dem men det har inte blivit mycket mer än vanlig sexting. Så jag tog ett ett ganska långt uppehåll från allt vad nät dejting innebär tills jag blev övertalad att testa VuxenLekar av en kär vän. Något skeptiskt skapade jag ett konto och förväntade mig att bli bombarderad av meddelande av män som inte ens bemödar sig att läsa min profil (jag är lesbisk!) och blev förvånad över att så ej var fallet. I stället för att skicka meddelanden utan svar blev jag i stället bemött av respekt och lekfull lust, av kvinnor (just det, KVINNOR).  Gillar verkligen urvalsfunktionen, har kunnat arrangerat ett par träffar i förväg när jag har rest till andra städer med jobbet. Att man kan sålla på kroppstyp känns lite väl diskriminerande men det kanske är bra för dem som har precisa önskemål.

FÖRLÄGGARENS NAMN & KONTANT

Om du behöver kontakta denna dejtingsajt, använd denna kontaktinformation.

Företagets namn: 

Social Links Online B.V.

Adress: 

De Iepenwei 16-D

Postnummer + stad: 

4191 PD Geldermalsen

Land: 

Nederländerna

Kundtjänst mejl: 

[email protected]

AVSLUTA DITT KONTO (HUR TAR JAG BORT MIN VUXEN LEKAR PROFIL?)

Denna dejtingsajt låter medlemmar avsluta sitt betalda medlemskap men fortfarande hålla deras profiler aktiva. Du har två alternativ för att ta bort din profil från hemsidan. Att avaktivera din profil kommer att dölja din profil och medlemmar kommer inte kunna se den. Detta alternativ låter dig logga in och återaktivera din profil när som helst. Alternativt kan du avsluta ditt konto och din profil raderas. När den väl har raderas, måste en ny profil skapas om du vill använda hemsidan i framtiden. På VuxenLekar kan du inte avaktivera ditt konto, men du kan avsluta ditt konto. Om du dock skulle vilja avsluta ditt konto, kan du göra det utan kostnad. Du kan alltid avsluta din prenumeration på alla mejllistor/distributioner.

FAQ

Vem passar det för?

VuxenLekar passar verkligen för alla, oavsett kön, ålder eller läggning men kanske allra mest för dig som kvinna som söker andra kvinnor. Med ett stort antal aktiva medlemmar från olika etniciteter gör vi det enkelt för dig att finna rätt partner. Bäst av allt är de olika parametrarna för att säkerställa att du hittar rätt typ av person där du kan välja mellan allt från kön, utseende, kroppstyp, ort, ålder till hårfärg. Detta gör det otroligt lätt att hitta en potentiell partner i din smak, oavsett dina preferenser. Här har vi aktivt försökt att förhindra spammande och fejkade profiler, med fokus på att göra det roligt, spännande och lagomt vågat att hitta en partner, flirt eller ett ligg! Glöm massvis av oanständiga och grisiga meddelanden varje dag, här är det precis så där sexigt utmanande som dejting ska vara (och så snuskigt som du själv väljer)!

Är tjänsten gratis?

Nej, för att kunna skicka meddelande och bestämma träffar behöver du köpa krediter. Det finns flertalet paket att välja mellan och oavsett vilket paket du väljer kommer du inte auto debiteras i fortsättningen.

Är den anonym? "SocialLinks +31858640039 NLD"

VuxenLekar värnar om din anonymitet och är väldigt diskret. Ditt riktiga namn visas ej för andra användare, såvida du ej väljer att delge ditt riktiga namn till dem. Debiteringen är även den diskret för din trygghet och faktureringen visas som "SocialLinks +31858640039 NLD" för att maximera din integritet, så är du rädd att din partner ska upptäcka något kan du känna dig trygg med oss.

 

 


Vuxen Lekar Recensioner

    Bluff

    Bluff sida tjejer som ej finns och naturligtvis ej går och träffa!! Varning

    Fördelar
    Fördelar att de hittar sexiga bilder på tjejer! Det går bra tills man upptäcker bluffen! Kolla med dem om hur det ser ut på orten så blir de skitförbannade!! Sen blir de snälla helst plötsligt haha efter man skrivit negativt om dem

Besök sida Vuxen Lekar

Skriv en recension