Hemlig Vuxen Kontakt

Letar du efter en flirt eller en spännande online-kontakt? Allt det kan du hitta på Hemligvuxenkontakt. Du hittar hetas män och kvinnor som letar efter passion och äventyr i sina liv här! Livet är kort så njut av det! Nya medlemmar registrerar sig varje dag, stå inte kvar utanför, registrera dig nu du med. Du kan börja kolla in deras profiler direkt. Vad väntar du på?

Hemlig Vuxen Kontakt Fördelar

 • Du kan filtrera resultat att visa personer i ditt område. Du kan också använda avancerade sökfilter för att begränsa dina matchningspreferenser.
 • Du kan invitera användare, eller gå med i en privat chatt.
 • Email verifiering är nödvändigt för användare. Det är viktigt för att undvika skapandet av falska profiler.
 • Foton är manuellt verifierade av moderatorer. Detta hjälper att förhindra skapande av falska konton och filtrera ut opassande eller avvikande bilder.
 • Sajten är fullt responsiv (du kommer inte att ha några problem att använda den på mobila enheter).

Hemlig Vuxen Kontakt Nackdelar

 • En mobil app finns inte tillgänglig för iOS system just nu.
 • Sajt erbjuder inte en Android app för nedladdning just nu.

HemligVuxenKontakt Recension & Användares Åsikt 2024

Den här sajten presenterar sig själv som att den innehåller allt och öppen för alla. Det inkluderar heterosexuella, gay/lesbiska användare, queer, icke-binära, och andra medlemmar i HBTQ+ gemenskapen. Hemlig Vuxen Kontakt är en dejting sajt för de som är intresserade av Kön. Det finns en manuell process för alla uppladdade profilfoton. Detta är en extra säkerhetsfunktion som säkerställer att konton är äkta (inte bedrägliga) och eliminerar allt innehåll med reklam, eller olämpligt material. Det betyder att du endast kommer finna verkliga människor här som vill ha verkliga förhållanden. Användarprofiler är inte synliga för någon som inte registrerat sig för tjänsten. Därför, kan inte andra personer än de du vill kommunicera med se din profil, eller information. Webbsidan har en lätt tillgänglig design. Det betyder att du kommer kunna använda den på din smartphone eller tablett just så som du gör på din dator (sidan kommer att ändra storlek som passar skärmen på din enhet). Det finns inga appar just nu för iOS eller Android. Krediter och mynt kan användas hos Hemlig Vuxen Kontakt och börjar från kr150.

Funktion eller hur Hemlig Vuxen Kontakt fungerar?

Hemlig Vuxen Kontakt har inte någon funktion för att blockera användare. Om du vill undvika oönskade, eller olämpliga meddelanden, så är bästa sätt att helt enkelt inte besvara dem. Om situationen blir ohållbar dock, kan du rapportera användare till webbsidans moderatorer.

Möjligheten till att filtrera användare via region är användbart om du söker en partner i ditt område och inte är intresserad av att resa eller ha ett långdistansförhållande.

Chatt/meddelanden är en viktig funktion för moderna dejtingsajter och appar. Hemlig Vuxen Kontakt erbjuder möjligheten att invitera eller acceptera en personlig chatt invitation med en annan användare.

Grundsökning är inte tillgänglig. Inte heller, mer specifika sökningar baserat på filter (kön, ålder, foto, användare online nu) är inte tillgängliga.

Pris och Betalt Medlemskapsalternativ - Hur mycket kostar ett medlemskap? Är Hemlig Vuxen Kontakt gratis?

Hemlig Vuxen Kontakt erbjuder inte prov medlemskap med betalningsalternativ.

Hemlig Vuxen Kontakt erbjuder inga betalda medlemskapsalternativ.

Hemlig Vuxen Kontakt erbjuder ett system för mynt och krediter som du kan betala med för premiumfunktioner (så som skicka meddelanden, chatta med användare, bättre profilsynlighet, etc.).

Myntsystemet betalas en gång. Det förnyas inte automatiskt om mynten tar slut, så du måste köpa begärt antal varje gång du vill använda denna tjänst.

Alternativ för att köpa krediter och mynt

 • 10 Krediter kostar 150 kr
 • 15 Krediter kostar 165 kr
 • 50 Krediter kostar 700 kr
 • 100 Krediter kostar 1300 kr
 • 200 Krediter kostar 2400 kr
 • 300 Krediter kostar 3300 kr

Rabatter och kupongkoder för Hemlig Vuxen Kontakt

15 Krediter kostar 165 kr

Registrering - Hur registrerar du dig hos Hemlig Vuxen Kontakt?

Längden på anmälningsformuläret är medium (innehåller 5-10 fält max).

Applikationer och Mobila Versioner

Hemsidan har en responsiv web design, vilket betyder att du kommer att kunna använda den på din smartphone eller tablett just såsom du använder den på din dator (sidan kommer att ändra passform för enhetens skärm).

Den här dejting sajten har en fullt responsiv design, så om du har inga problem när du använder dess funktioner på din mobil, laptop eller tablett. Det finns inga applikationer för Android eller iOS enheter.

Integritet och anonymitet

Online dejting faller generellt under kategorierna “offentlig” och “privat”. Vid offentlig dejting, är alla användare synliga, även för medlemmar som inte är registrerade. Tvärt emot, så skyddar privata dejting sajter anonymitet och integritet genom att hålla innehållet otillgängligt för användare som inte är registrerade.

Användarprofiler kan ses av alla som inte är registrerade med tjänsten. Följaktligen, finns potentialen att alla kan se din profil, eller information. Det betyder att användare ska vara försiktiga med vilken information de delar på plattformen.

Prevention av falska profiler och bedrägeri

När du registrerar dig hos Hemlig Vuxen Kontakt kommer du få bekräfta din email adress. Det är en grundåtgärd för prevention som eliminerar skapande av falska eller bedrägliga profiler. Det gör upplevelsen på Mogen Fling mer säker, och leder till en bättre översiktlig upplevelse på plattformen.

Ditt foto kommer att godkännas manuellt av moderatorer. Därför, ska du vara försiktig med att använda olämpligt eller stötande innehåll. Den här informationen kommer också synas för andra registrerade användare. För att Hemlig Vuxen Kontakt önskar skydda användares integritet och anonymitet, rekommenderas inte att du lägger upp din adress eller personligt telefonnummer på sajten.

Villkor (TOS)

Den här dejtingsajten har sina Villkor tillgängliga (du kommer att hitta en länk till dem på startsidan). Vi rekommenderar att du läser dem innan du anmäler dig. Även om det kan vara mycket text, är det viktigt att bekanta sig med den.

Kontaktinformation

Dejting sajten Hemlig Vuxen Kontakt drivs av Docamos Communications B.V, som är registrerad i Netherlands. Om du vill kontakta detta företag, kan du använda följande kontaktinformation:

Företagets namn:  LiveConnectors BV
Adress:  Laarderhoogtweg 25
Postnummer + stad:  1101EB Amsterdam
Land:  Nederländerna
Kundtjänst mejl:  [email protected]
Kundtjänst telefon:  +31850185157

Annullera Ditt Konto - Hur raderar jag mitt konto hos Hemlig Vuxen Kontakt?

Annullering av profil hos Hemlig Vuxen Kontakt är gratis. Du kan göra det online under sektionen profil hantering/inställningar, eller kan du kontakta användarsupport med hjälp av kontaktinformationen ovan, och de kan ge dig råd om hur du annullerar din profil. Då denna dejting sajts medlemskap är betald, kan du behöva annullera prenumerationer eller betalfunktioner när du inaktiverar eller raderar ditt konto. Användare har alternativet att avregistrera sig från mejlinglistor och andra notifieringar. Det försäkrar att de inte mottar fler nyheter från Hemlig Vuxen Kontakt.


Hemlig Vuxen Kontakt Recensioner

Besök sida Hemlig Vuxen Kontakt

Skriv en recension