Flirtigt

Flirtigt - Krydda ditt liv med ett diskret möte! Flirtigt.com - det bästa stället på nätet för att ha kul, umgås, flörta, träffa människor, chatta och mycket mer. 

Flirtigt Fördelar

  • Profilerna är privata
  • Livechatt
  • Enkelt att registrera sig

Flirtigt Nackdelar

  • Ingen mobilapp

Flirtigt Recension & Användares Åsikt 2024

Dejtingsajten "Flirtigt" är i Sexdejting kategorin. Denna hemsida välkomnar dig med hetero, gay och lesbisk sexuell läggning. Grundades 2021, och är nu 3 år gammal. Sajtens startsida innehåller inte erotiska bilder.

Funktioner (Hur fungerar Flirtigt member's page?)

 

 

Regionala sökningar är tillgängliga för att identifiera människor som är intresserade av att dejta i ditt område. Du har även alternativet att bjuda in och/eller gå in i privata chattar med andra medlemmar.
 

flirtigt.com: Pris / Kostnader & Betalningsmetoder (Hur mycket kostar Flirtigt? / Är Flirtigt gratis?)

flirtigt.com kostnader & prissida
Det finns inga provperioder.

Plan för mynt: Credits
Denna planen förnyas inte, du behöver inte göra någonting.
3 meddelanden kostar 60 SEK
8 meddelanden kostar 200 SEK
10 meddelanden kostar 99 SEK
25 meddelanden kostar 500 SEK
52 meddelanden kostar 1000 SEK
100 meddelanden kostar 1500 SEK
265 meddelanden kostar 3000 SEK
Du kan betala denna plan med: pay.nl.

Flirtigt Kupongkoder / Rabatter

10 meddelanden 99 SEK

 

Registrering (Hur kan jag registrera mig på Flirtigt?)

 

flirtigt.com gå med & registrera dig
Flirtigt har ett mellanlågt registreringsformulär med totalt 10 fält.

 

Flirtigt App / Mobil

 

Flirtigt App / Mobil

 

Denna hemsidan har en fullt mottaglig webbdesign, så den kan användas på alla datorer, laptops eller smartphones. Dock finns det inte en mobilversion tillgänglig än.

 

Anonymitet

 

flirtigt.com profilsida
Hemsidan låter dig inte se andra profiler om du inte är registrerad som en medlem. Detta ger dig en grundläggande nivå av integritet. Eftersom det inte finns något sätt att maskera dina bilder på Flirtigt, kan alla se dig.

Vanligtvis kan du ladda upp en serie av bilder till din profil. Dock kan alla medlemmar se dina bilder. Vissa dejtingsajter erbjuder en panikknapp som gör att användare omedelbart omdirigeras till en annan hemsida. Denna funktionen är inte tillgänglig på Flirtigt.

All data på flirtigt.com skickas genom en SSL anslutning, vilket gör det tekniskt omöjligt för någon att fånga upp era meddelanden.
 

Förhindra fejkprofiler

 
Du måste bekräfta din mejladress innan du använder ditt konto på Flirtigt. Alla bilder måste godkännas av en moderator innan de är synliga på hemsidan. Detta förhindrar att fotona är på något annat än medlemmen (t.ex. ett husdjur, en tecknad karaktär, en kändis osv.) laddas upp.
 

Användarvillkor (TOS)

 

Som med de flesta dejtingsajter, är anvädarvillkoren ganska långa.

 

Förläggarens namn & kontant

Om du behöver kontakta denna dejtingsajt, använd denna kontaktinformation.

Företagets namn:  Midsummer Online B.V.
Adress:  Klarinetweg 16-G
Postnummer + stad:  4337RA Middelburg
Land:  Nederländerna
Kundtjänst mejl:  [email protected]

 

Avsluta ditt konto (Hur tar jag bort min Flirtigt profil?)

 
Denna dejtingsajt låter medlemmar avsluta sitt betalda medlemskap men fortfarande hålla deras profiler aktiva. Du har två alternativ för att ta bort din profil från hemsidan. Att avaktivera din profil kommer att dölja din profil och medlemmar kommer inte kunna se den. Detta alternativ låter dig logga in och återaktivera din profil när som helst. Alternativt kan du avsluta ditt konto och din profil raderas. När den väl har raderas, måste en ny profil skapas om du vill använda hemsidan i framtiden. På Flirtigt kan du inte avaktivera ditt konto, men du kan avsluta ditt konto. Om du dock skulle vilja avsluta ditt konto, kan du göra det utan kostnad. Du kan alltid avsluta din prenumeration på alla mejllistor/distributioner.

 


Flirtigt Recensioner

    Enkel och effektiv hemsida

    Flirtigt verkar vara en riktigt högkvalitativ hemsida som många användare gillar. Sidan är snabb och effektiv, vilket ger oss en riktigt användarvänlig upplevelse. Jag gillar speciellt hur modern och effektiv registreringsprocessen är, något som ibland kan ta hur lång tid som helst på vissa sidor. Det verkar även som att de flesta profiler är äkta, även om jag såg en och annan som kan ha varit fejkad. Men aja, det är vad man får förvänta sig på de flesta, om inte alla, dejtingsidor runt om i världen. Hur som helst verkar som sagt de flesta profiler vara genuina, något som gör detta till en väldigt attraktiv sida att besöka!

Besök sida Flirtigt

Skriv en recension