C-date

Anonym och säker dejting på C-Date. Det är enkelt för dig att hitta en trevlig dejt.

Testa compatibility dejting, för nya kontakter baserad på matchmaking.Registrera dig utan kostnad och stäm träff med ditt passande partnerförslag.

C-date Fördelar

  • 36 miljoner medlemmar i hela världen
  • Både betalda och kostnadsfria funktioner
  • Enkelt att registrera sig
  • Bra för casual dating

C-date Nackdelar

  • Medelmånga medlemmar i Sverige

C-date Recension & Användares Åsikt 2024

C-Date

C-Date är till för dig som är ute efter att dejta andra personer på ett mer fritt sätt. Om du är en person som vill dejta andra utan att det behöver innebära förpliktelser eller leda till ett fast förhållande så är den här sidan för dig.

C-Date är alltså inriktad på casual dejtning. Hit vänder du dig om du vill hitta likasinnade personer för att bland annat leva ut dina fantasier med. Oavsett om du är singel eller inte så kan du vända dig hit om du framförallt söker efter sexuella kontakter. Här kan du också söka efter att träffa par om det är det du skulle vara intresserad av.

Den här dejtningssidan är mycket mer inriktad mot att hjälpa dig hitta erotiska möten än mot mer regelrätt dejtning. Om du inte är intresserad av detta så passar nog inte C-Date dig så bra.

Om detta är någonting som du är intresserad av att prova så kan du börja med att registrera dig gratis. På C-Date kan du också få förslag på personer att kontakta genom en tjänst för matchmaking. Om du väljer att bli betalande medlem här så bör du veta att priset skiljer sig beroende på vilket kön och sexuell läggning du har.

Vad tycker vi om C-Date?

C-date är för dig som letar efter mer temporära förbindelser/dejter.


C-date Recensioner

Besök sida C-date

Skriv en recension