Hur väljer jag rätt profilfoto?

Hur väljer jag rätt profilfoto?

September 27, 2021

Det första intrycket du får av en person när det gäller dejting online är ofta personens profilbild. När du klickar runt på en sida så är det ofta en avgörande faktor för huruvida ett intresse väcks till liv. Därför är det viktigt att ha ett par faktorer i åtanke när du ska välja den perfekta profilbilden.

Var dig själv

Välj ett foto som verkligen uttrycker din egen personlighet. Försök inte att vara någon annan - för om du går på en dejt med den person du känner dig attraherad av för första gången, kommer han eller hon se att du låtsades vara någon annan i fotot. Så, välj en ny och uppdaterad bild av dig själv som du tror verkligen visar vem du är.

Var inte för sexig

Ha alltid i åtanke att om du letar efter en långsiktig relation så är inte kinky eller erotiska bilder vad andra personer vill se när de försöker hitta en potentiell partner. Väljer du en allt för sexig bild så kan det ge intryck av att du har bara en sak i åtanke. Dessutom kan det verka lite oseriöst och desperat.

Ett vänskapligt leende

Och givetvis, en person som ser vänlig ut på bilderna har fler chanser att få ett meddelande från någon än personer som har ett allvarligt ansikte i bilden. Det bästa skulle då vara att välja en trevlig bild av dig där du visar ditt bästa leende! Det visar att du är en sympatisk, öppen och vänlig person. Och detta är de signaler din profilbild bör sända ut - ett positivt första intryck!

 

Längtar du efter en dejt? Besök vår topp partner och börja dejta nu!

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren