3 roliga ideer för en första dejt i Sverige

3 roliga ideer för en första dejt i Sverige

September 27, 2021

Så lyckas du med första dejten

När du har kommit så långt på vägen i ditt internetdejtande att du hittat någon du tycker verkar intressant, och ni har skickat meddelanden fram och tillbaka och blivit ännu mer nyfikna på varandra, då har tiden kommit för att överväga att träffas i verkligheten. Även om det kan vara en nervös tanke, att mötas ansikte mot ansikte, är det ju det som är avsikten. Onlinedating är ju faktiskt bara en plattform för att komma i kontakt i verkligheten med andra singlar som bor i Sverige, och det på ett snabbt, smidigt och effektivt sätt.

Det andra steget i processen inom onlinedating är att fråga personen du tycker verkar spännade om han eller hon vill gå på en dejt. Du kanske upptäcker att ni har liknande intressen eller att du verkligen uppskattar varandras skrivande och meddelanden, men inget slår att träffas ansikte mot ansikte. Vissa saker, som skämt och skratt, känns inte lika mycket som när det sker personligen när man kan bedöma om skrattet var ett riktigt hjärtligt skratt eller bara ett litet fnitter. Det är de personliga mötena som hjälper till att bryta alla dessa väggar som byggs på internet och gör att du kan få en känsla av den personen du har chattat med ett tag.

Hur du tar upp frågan om den andra vill träffas är helt upp till dig - du kan skriva det förbigående i ett meddelande som en uppföljning på det faktum att ni både uppskattar god öl, och bjuda in honom eller henne att gå med dig till din favoritpub där de brygger eget öl i källaren. Din förfrågan om en dejt kan också vara mer formell där frågan är ett separat meddelande.

Oavsett hur du frågar, det viktigaste att komma ihåg är att det ska vara roligt. Första dejten är vanligtvis fylld med oro och att göra något lättsamt men roligt är oftast bästa medicinen för nerverna.

Våra tre favoritförslag fören rolig första dejt

  1. Hitta en skön pub och prata bort en stund Chanserna finns att du varken är en supermodell eller en Nobelpristagare, men det finns ingen tvekan om att du har många kvaliteter, styrkor och talanger som gör dig unik, vacker och attraktiv. Det kan vara på sättet du drar ett skämt, hur du ler, dina färdigheter i köket eller hur du kan laga något i en handvändning. Vad det än är, vara säker på vem du är. Det finns alltid människor som söker precis den typ av person som just du är. Välj den bild av dig själv som ställer dig i bästa dager i din datingprofil!
  2. Den klassiska charmen med en picknick Packa en korg med en flaska vin, lite ost och kex och annan finger food, och bjud ut din dejt på en härlig picknick. Det finns knappast något som säger ”romantik” så mycket, samtidigt som det också är ren avkoppling för er båda två. Hitta en lugn plats i skuggan under ett träd att njut av en trevlig pratstund i naturen, kanske till och med över ett levande ljus om det skymmer? Hagaparken eller Djurgården i Stockholm, Kungsparken i Göteborg eller bara åk ut på landet och njut av naturen poch varandras sällskap.
  3. Gör något för första gången - tillsammans En av våra absoluta favoriter: gör något för allra första gången, och gör det tillsammans! En eftermiddag med bowling, jitterbugg eller keramikkurs kommer både få dig att glömma nervositen och få er att komma nära på kort tid. Att prova nya saker tillsammans är både roligt och spännande. Vill du vara ännu mer kreativ så boka en pastatillverklingslektion eller prova en eftermiddag av glasblåsning. Våga prova något helt nytt, vad som helst som får er att arbeta tillsammans kommer fungera! Minnena ni skapar tillsammans kommer att bygga en starkare koppling mellan er två.

Huvudsaken med all dejting är att våga visa vem du är – att dejta är härligt och genom att öppna dig för någon ny öppnar du dörren för kärleken.

 

⬇Längtar du efter en dejt? Besök vår topp partner och börja dejta nu!⬇

Skriv ett svar

Jag godkänner användarvillkoren